ANGLÈS PER A NENS A PARTIR DE 5 ANYS

Mai és massa aviat per a aprendre anglès. Els primers anys de vida, els nens tenen una gran capacitat d’aprendre idiomes i una habilitat natural per adquirir-los escoltant i parlant.

Al Centre d’Estudis 80 potenciem l’aprenentatge i la fluïdesa dels nens amb materials divertits, dinàmics i diversos amb els quals aprenen mentre juguen. Treballem les quatre destreses de l’idioma: comprensió i expressió a nivell oral i escrit.

També oferim la possibilitat que els nens puguin fer els exàmens Starters, Movers i Flyers de Cambridge English: Young Learners.

Consulta aquí les properes convocatòries a exàmens

PER A JOVES

És el moment de consolidació de l’idioma mentre els joves cursen l’Educació Secundària Obligatòria i/o el Batxillerat. Tanmateix, també podran acreditar el nivell amb els títols de Cambridge English Language Assessment (PET, FIRST, ADVANCED, PROFICIENCY…). També de l’Escola Oficial d’Idiomes (INTERMEDI, AVANÇAT i C1) corresponents.

PER A ADULTS

Adreçats tothom que vulgui un enfocament més comunicatiu i pràctic i vulgui expressar-se des del primer dia. Tampoc deixarem de banda altres habilitats com la comprensió oral i escrita.

Òbviament, també es podrà acreditar el nivell mitjançant la Cambridge English Language Assessment i/o l’Escola Oficial d’Idiomes.