CATALÀ

Al Centre d’Estudis 80 teniu diverses possibilitats pel que fa a l’aprenentatge del català.

Per una banda, podeu preparar-vos per tal d’acreditar el vostre nivell segons els diferents certificats de la Direcció General de Política Lingüística, que són títols oficials amb reconeixement internacional i validesa indefinida.  Aquests certificats es basen en el Marc europeu comú de referència per a les llengües i ofereixen cinc nivells independents: Nivell bàsic (A2), Nivell elemental (B1), Nivell intermedi (B2), Nivell de suficiència (C1) i Nivell superior (C2).

Al centre d’Estudis 80 pots preparar aquestes proves amb classes individuals o bé en grup. També t’ajuda a fer el tràmit d’inscripció a la prova lliure.

Per a més informació sobre els certificats de la Direcció General de Política Língüística, clica en aquest enllaç

En el cas de no ser catalano-parlant, al centre d’estudis 80 també hi tens la teva plaça. T’ajudem a aprendre l’idioma, entenent-lo, escrivint-lo i parlant-lo. Les classes poden ser individuals o en grup.

Finalment, si el que necessites és reforçar l’assignatura de català (a primària, secundària o Batxillerat), també oferim classes de repàs. Sigui quin sigui el teu nivell, t’ajudarem i et donarem les eines necessàries per a superar aquesta assignatura. Per a més informació clicla en aquest enllaç.

 

CASTELLÀ