Ens enorgulleix oferir una àmplia varietat de formació subvencionada dissenyada per satisfer tots els gustos i interessos. Creiem en el poder de l’educació per transformar vides i estem compromesos a proporcionar oportunitats accessibles per a tothom.

Per què triar Centre d’Estudis 80?

Diversitat de Cursos: Des de Fotografia fins a Intel·ligència Artificial, el nostre catàleg abasta una àmplia gamma de temes perquè trobis la formació que s’adapti a les teves necessitats.

Formació Subvencionada: Creiem que l’educació de qualitat ha de ser accessible per a tothom. Per això, oferim opcions de formació subvencionada que fan possible l’aprenentatge sense comprometre la qualitat.

Professionals Experts: El nostre equip d’instructors està format per professionals altament qualificats i apassionats que estan compromesos amb el teu èxit acadèmic i professional.

Flexibilitat: Entenem que el teu temps és valuós. Per això, oferim horaris flexibles i opcions d’aprenentatge en línia perquè puguis estudiar al teu propi ritme i des de qualsevol lloc.

Descobreix les teves oportunitats d’aprenentatge: explora el nostre catàleg de cursos i descobreix com CENTRE D’ESTUDIS 80 et pot ajudar a aconseguir les teves metes educatives i professionals.

Obre el següent enllaç i trobaràs tots els cursos que començarem a partir del mes de gener

https://docs.google.com/forms/d/1kW5Sxq5l-vHUN3eczIMAPnPD-Nsu7RoHXJKi8tq8SaY

US ESPEREM!