ANGLÈS: GESTIÓ COMERCIAL

Curs d’Anglès de nivell B1 de 240 hores, totalment subvencionat i dirigit a persones desocupades.

OBJECTIU GENERAL

Resoldre de forma correcta i fluïda les tasques de gestió administrativa de les relacions comercials / empresarials en llengua anglesa, desenvolupant els processos de comprensió i expressió oral i escrita generats per aquesta activitat.

CALENDARI

Inici: 19 de novembre de 2019

Finalització: 22 de maig de 2019

Horari: dimarts, dijous i divendres de 9:15 a 12:15

Requisits d’accés

  • Posseir titulació oficial de nivell 3 (BUP, Batxillerat, FPI o CFGS) o superar unes proves d’accés (facilitades pel mateix centre)
  • Superar prova de nivell.

Estructura del curs

El curs compta de tres mòduls distribuïts de la següent manera.

  • MÒDUL 1. Anglès gestió comercial (200 hores)
  • MÒDUL 2. Prevenció de Riscos Laborals (30 hores)
  • MÒDUL 3. Inserció laboral, sensibilització ambiental i en la igualtat de gènere (10 hores)

Metodologia didàctica

Es segueix un llibre de text (que facilitarà el centre) adequat al nivell del curs. Aquest, es complementarà amb tot el material necessari extra per reforçar i ampliar el vocabulari i les estructures necessàries per a la superació de la prova de nivell B1. Finalment, també es treballaran les destreses (speaking, reading, listening i writing) que també són necessàries per a la superació de la prova.

Superació del curs

Per tal de superar el curs i obtenir el certificat d’APTE caldrà:

  • Haver assistit al 80% de les sessions teòriques i superar les proves d’avaluació continuada que es faran durant el desenvolupament del curs.

En el cas de superar el curs, l’alumne rebrà un CERTIFICAT D’APROFITAMENT expedit pel Departament de Treball.

A més, tots els alumnes que hagin superat el curs podran examinar-se de la prova de nivell B1 (Preliminary) de la Universitat de Cambridge, per tal d’acreditar el nivell de manera oficial segons el Common European Framework. Aquesta prova és volutària i també està subvencionada.

Aquesta formació està subvencionada per:

 

Entrades relacionades

cursos

LIDERATGE D’EQUIPS

Lideratge d’equips LIDERATGE D’EQUIPS, 30 hores de formació online.  OBJECTIUS: Liderar equips amb consciència i control d’un mateix. Conèixer, definir i identificar situacions. Definir objectius per un grup al qual has de liderar. Incorporar eines Llegiu més…

cursos

INTOLERÀNCIES ALIMENTÀRIES EN EL SECTOR DE L’HOSTELERIA

Intoleràncies alimentàries en el sector de l’hosteleria. 16 hores   Objectius generals Curs destinats a professionals del sector de l’hosteleria i particulars que vulguin oferir solucions a possibles clients amb aquestes intoleràncies. Rebre informació i Llegiu més…

cursos

ANGLÈS GESTIÓ COMERCIAL

ANGLÈS GESTIÓ COMERCIAL 240 HORES OBTÈN TITULACIÓ OFICIAL D’ANGLÈS (CAMBRIDGE PET – LEVEL B1) ANGLÈS: GESTIÓ COMERCIAL OBJECTIU GENERAL: Resoldre de forma correcta i fluïda les tasques de gestió administrativa de les relacions comercials/empresarials en Llegiu més…