Cambridge Assessment English

Cambridge English

Young Learners

Dissenyats per avaluar les competències lingüístiques dels nens i nenes de set a dotze anys. Els exàmens Cambridge English: Young Learners (YLE) estan disponibles en tres nivells (Starters, Movers i Flyers) i animen als nens i nenes a continuar treballant a través del control dels seus progressos.

 

Diseñados para evaluar las competencias lingüísticas de los niños de siete a doce años, los exámenes Cambridge English: Young Learners (YLE) están disponibles en tres niveles (Starters, Movers y Flyers) y animan a los niños a seguir trabajando a través del control de sus progresos.

Categories: Idiomes

Entrades relacionades

cursos

ANGLÈS: GESTIÓ COMERCIAL

ANGLÈS: GESTIÓ COMERCIAL Curs d’Anglès de nivell B1 de 240 hores, totalment subvencionat i dirigit a persones desocupades. OBJECTIU GENERAL Resoldre de forma correcta i fluïda les tasques de gestió administrativa de les relacions comercials Llegiu més…

cursos

ANGLÈS GESTIÓ COMERCIAL

ANGLÈS GESTIÓ COMERCIAL 240 HORES OBTÈN TITULACIÓ OFICIAL D’ANGLÈS (CAMBRIDGE PET – LEVEL B1) ANGLÈS: GESTIÓ COMERCIAL OBJECTIU GENERAL: Resoldre de forma correcta i fluïda les tasques de gestió administrativa de les relacions comercials/empresarials en Llegiu més…