Cursos subvencinats per a treballadors en actiu

Nova cartera de cursos des del desembre 2019 fins a l’octubre 2020

Inici Desembre 2019

  • ANGLÈS A2.A – 75 hores

La idea és capacitar l’alumnat per a utilitzar l’idioma de forma senzilla però adequada i eficaç, essent capaç de comprendre, expressar-se i interactuar, tant de manera parlada com escrita, en situacions quotidianes.

  • TAPES, CANAPÈS I PINXOS – 20 hores

Aprendreu a fer receptes i trucs per a crear tot tipus de tapes, des de les més comuns fins a petites degustacions de propostes originals que sorprendran el paladar dels nostres clients. També es treballaran propostes de canapès i entrants per a planificar una oferta gastronòmica moderna i de qualitat.

Inici Gener 2020

  • COMPETÈNCIES DIGITALS BÀSIQUES – 30 hores

S’aprendran els conceptes i habilitats bàsiques de la informàtica per a què les persones treballadores pugui utilitzar aquesta tecnologia.

  • PROMOCIÓ I NEGOCI A TRAVÉS DE LES XARXES SOCIALS – 40 hores

S’identificaran les principals eines de gestió de xarxes socials per a les empreses, així com els diferents tipus de relacions professionals que es poden desenvolupar a través d’internet. Es treballarà també la importància

  • LIDERATGE D’EQUIPS – 
  • ANGLÈS A2.B –

 

Inici: Setembre 2018

Consulta calendari i horaris sense cap compromís

Categories: cursos

Entrades relacionades

cursos

LIDERATGE D’EQUIPS

Lideratge d’equips LIDERATGE D’EQUIPS, 30 hores de formació online.  OBJECTIUS: Liderar equips amb consciència i control d’un mateix. Conèixer, definir i identificar situacions. Definir objectius per un grup al qual has de liderar. Incorporar eines Llegiu més…

cursos

ANGLÈS: GESTIÓ COMERCIAL

ANGLÈS: GESTIÓ COMERCIAL Curs d’Anglès de nivell B1 de 240 hores, totalment subvencionat i dirigit a persones desocupades. OBJECTIU GENERAL Resoldre de forma correcta i fluïda les tasques de gestió administrativa de les relacions comercials Llegiu més…

cursos

INTOLERÀNCIES ALIMENTÀRIES EN EL SECTOR DE L’HOSTELERIA

Intoleràncies alimentàries en el sector de l’hosteleria. 16 hores   Objectius generals Curs destinats a professionals del sector de l’hosteleria i particulars que vulguin oferir solucions a possibles clients amb aquestes intoleràncies. Rebre informació i Llegiu més…