Ja tenim preparades les Activitas per al proper Estiu. Consulta horaris i grups!!

Als TALLERS D’ESTIU organitzem un matí divertit i dinàmic per als nens i nenes. Per una banda poden fer una estona de deures o activitats dirigides a no oblidar els conceptes que han après durant el curs. La segona part del matí està destinada a fer activitats d’anglès. Cada setmana es treballa amb una unitat didàctica diferent, que estan basades en activitats lúdico-educatives. Finalment, també dedicarem una estona a les noves tecnologies, tant informàtica, com mecanografia o treball amb aplicacions….

Aprofita l’estiu per a prepar EXÀMENS DE CAMBRIDGE. Tenim un gran ventall de possibilitats segons el nivell dels aspirants. Et gestionem la inscripció a l’examen, i et fem la preparació utilitzant materials mostra de la prova que t’interessa.

Si necessites recuperar i/o reforçar algunes assignatures, informa-te’n. Tenim repassos adaptats a tots els cursos i necessitats.

No esperis a l’últim moment. Obert Juliol i Agost de 2018.

Categories: cursos

Entrades relacionades

cursos

LIDERATGE D’EQUIPS

Lideratge d’equips LIDERATGE D’EQUIPS, 30 hores de formació online.  OBJECTIUS: Liderar equips amb consciència i control d’un mateix. Conèixer, definir i identificar situacions. Definir objectius per un grup al qual has de liderar. Incorporar eines Llegiu més…

cursos

ANGLÈS: GESTIÓ COMERCIAL

ANGLÈS: GESTIÓ COMERCIAL Curs d’Anglès de nivell B1 de 240 hores, totalment subvencionat i dirigit a persones desocupades. OBJECTIU GENERAL Resoldre de forma correcta i fluïda les tasques de gestió administrativa de les relacions comercials Llegiu més…

cursos

INTOLERÀNCIES ALIMENTÀRIES EN EL SECTOR DE L’HOSTELERIA

Intoleràncies alimentàries en el sector de l’hosteleria. 16 hores   Objectius generals Curs destinats a professionals del sector de l’hosteleria i particulars que vulguin oferir solucions a possibles clients amb aquestes intoleràncies. Rebre informació i Llegiu més…