El curs consta de 20 hores i té una data d’inici prevista per al proper 17 de maig i finalització el 22 de juny. Tots els dijous de 15h a 18h.

Curs 100% subvencionat pel Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya de la Generalitat de Catalunya i va destinat a treballadors i a aturats de 16 a 65 anys.

Per poder inscriure-us al curs, caldrà que us poseu en contacte amb nosaltres i ens feu arribar la fotocòpia del DNI i l’últim rebut d’autònom o nòmina, el més aviat possible. Ja estan obertes les inscripcions i les places són limitades.

Categories: cursos

Entrades relacionades

cursos

LIDERATGE D’EQUIPS

Lideratge d’equips LIDERATGE D’EQUIPS, 30 hores de formació online.  OBJECTIUS: Liderar equips amb consciència i control d’un mateix. Conèixer, definir i identificar situacions. Definir objectius per un grup al qual has de liderar. Incorporar eines Llegiu més…

cursos

ANGLÈS: GESTIÓ COMERCIAL

ANGLÈS: GESTIÓ COMERCIAL Curs d’Anglès de nivell B1 de 240 hores, totalment subvencionat i dirigit a persones desocupades. OBJECTIU GENERAL Resoldre de forma correcta i fluïda les tasques de gestió administrativa de les relacions comercials Llegiu més…

cursos

INTOLERÀNCIES ALIMENTÀRIES EN EL SECTOR DE L’HOSTELERIA

Intoleràncies alimentàries en el sector de l’hosteleria. 16 hores   Objectius generals Curs destinats a professionals del sector de l’hosteleria i particulars que vulguin oferir solucions a possibles clients amb aquestes intoleràncies. Rebre informació i Llegiu més…